Hudební televize Óčko Star uvedla spotem pro fanoušky novou grafiku

17. říjen 2022

Mediální skupina Mafra představila divákům nový grafický vizuál hudební televize Óčko Star. V promo spotu, který zveřejnila také na sociální síti Facebook upozorňuje diváky, že právě oni jsou v centru dění a pomáhají tvořit obsah tematického kanálu. Nová grafika je evoluční a nikoliv revoluční, navazuje tedy na původní vizuál a neznamená pro publikum zásadní změny.

„Jste naše hvězdy. Vybíráte muziku, komentujete, tvoříte s námi. Společně jsme star, Óčko Star,“ popisuje zásadní filosofii kanálu mediální skupina Mafra, která celý promo spot podkreslila hudebním doprovodem rockové kapely Europe a jejich písničky Final Countdown. Óčko Star často vyzývá diváky, aby komentovali příspěvky na Facebooku a následně ty nejzajímavější pouští ve formě grafiky také do vysílání.

Óčko Star je k dispozici mimo jiné také v bezplatném televizním vysílání. České Radiokomunikace ho šíří v jednom ze svých dvou celoplošných DVB-T2 multiplexů. Kromě něco si diváci mohou pustit ve stejné síti i Óčko. Ve vybraných lokalitách, zejména ve velkých městech, jsou na klasickou anténu k dispozici i Óčko Expres a Óčko Black. Existují tedy oblasti, kde zcela zdarma na pozemní anténu lze zachytit všechna čtyři Óčka.

autor: lukpo
Spustit audio

Související