Lifestylový kanál HGTV v nabídce dalšího velkého operátora, stanici od Discovery zařadila Nej.cz

13. říjen 2021

Placený lifestylový kanál HGTV, který je zatím posledním počinem společnosti Discovery na českém trhu, se dostal do nabídky dalšího významného hráče na trhu. Po červencové premiéře ve službě O2 TV je nyní program k dispozici i klientům operátora Nej.cz.

Zákazníci společnosti Nej.cz mohou sledovat nově jako součást programové nabídky lifestylovou stanici HGTV. Program z portfolia společnosti Discovery zařadil operátor ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), k dispozici je jak klientům internetové platformy Nej.cz, kde bude součástí balíčku Discovery, tak v rámci zaváděcí akce i pro předplatitele klasické kabelové televize (DVB-C) v některých základních nabídkách.

Lokalizace stanice bude nabývat v následujících měsících na intenzitě. V tuto chvíli je k dispozici většina pořadů v originálním znění, tedy angličtině, u některých pořadů se však již objevuje čeština. V plánu je pochopitelně plná lokalizace, případně některé pořady nabízet se slovenských dabingem. Stanice se bude do dalších nabídek rozšiřovat právě podle toho, jak bude lokalizace přibývat. HGTV už se stává součástí nových distribučních smluv.

autor: lukpo
Spustit audio

Související