On-line služba SledováníTV.cz přidala další tri relaxační kanály, nabízí jich už sedm

4. leden 2019

Klienti operátora mohou nově sledovat noční Prahu, jednotlivá roční období a jejich vliv na přírodu a Mumlavské vodopády.

Tři nové programové pozice s relaxačním obsahem si mohou pustit zákazníci on-line služby SledováníTV.cz. Operátor zařadil těsně před loňskými svátky do nabídky Noční Prahu, Rok v přírodě a Mumlavské vodopády. Všechny jsou pro klienty dostupné ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Zmíněné relaxační kanály doplňují nabídku „stanic“ Krb, Akvárium, Ptáčci a Vodopád. SledováníTV.cz má z významnějších tuzemských služeb zdaleka největší nabídku tohoto typu obsahu. 

Provozovatel služby se dlouhodobě snaží vylepšovat svou nabídku, o čemž svědčí i zprávy, které si mohli v uplynulých týdnech a měsících přečíst čtenáři portálu Digitální rádio. On-line platforma například zařadila hned několik regionálních televizí, přičemž vysílání liberecké a nově i ústecké verze RTM+ bylo překlopeno do vysokého rozlišení obrazu. Služba SledováníTV uvedla na konci loňského roku i dvě nová zařízení pro využívání své nabídky – Android box a Android TV set-top box.

autor: lukpo
Spustit audio

Související