Motoristický kanál Motorvision se vydal cestou streamingu, k dispozici je také přes HbbTV

8. říjen 2021

Motoristický kanál Motorvision.tv v uplynulých měsících významně změnil svou distribuční strategii. Ukončil klasickou distribuci u operátorů placených služeb a spustil vlastní online portál, který je dostupný ve formě aplikace i pro tuzemské zájemce.

Motorvision.tv potvrzuje neustále posilující roli online distribuce a rozhodnutí řady vysílatelů přesunout své aktivity právě na internet. Ve formě televizního kanálu zůstává tato značka nadále k dispozici prostřednictvím služby Freenet TV connect, která je mimo jiné součástí DVB-T2 multiplexu německé ZDF. Diváci musí mít pro přístup pochopitelně připojený přijímač k internetu a podporu technologie HbbTV. Kanál je i součástí nabídky Rakuten TV. 

Provozovatel nyní již motoristické streamingové služby přišel od dubna s podporou zařízení, mezi nimiž najdeme Android a iOS ve formě mobilních telefonů a dále pak Android TV nebo Apple TV. Divák může konzumovat obsah, jaký chce a kdy chce. Bezplatná platforma financovaná z reklam obsahuje stovky videi, jejichž počet neustále roste. K dispozici jsou také kanály od externích partnerů. Online adresa portálu je https://video.motorvision.tv/.

autor: lukpo
Spustit audio

Související