Multiplex DABCAST z Katowic opustilo polské Radio 7

12. duben 2024

Polská rozhlasová stanice Radio 7 už není součástí digitálního multiplexu ve městě Katowice, vysílání zde ukončila v polovině března. Další města, kde je síť DABCAST k dispozici, tento program prozatím obsahují. Multiplex je v experimentálním režimu, programová nabídka se tak může průběžně měnit bez předchozího upozornění.

Čtěte také

„Po celých třinácti měsících - v noci z 13. na 14. března - zmizelo Radio 7 z Mławy z experimentálního multiplexu BCAST v Katowicích. Stanice se objevila na kanálu 10B 1. února 2023. V dalších městech, kde je programová nabídka DABCAST dostupná – ve Varšavě, Vratislavi a Gdaňsku – pokračuje vysílání Siódemky beze změn,“ informoval portál RadioPolska, který průběžně monitoruje změny a novinky na polské rozhlasové scéně.

Polské Radio 7 na svém webu uvádí, že si cení kultury projevu, spolehlivosti poskytovaných informací a především kontaktu s posluchači. Hudbu na Radiu 7 tvoří především známé a oblíbené písničky. „Snažíme se našim posluchačům předat pozitivní vztah ke světu a přátelský vztah k lidem. Radio 7 svým programem oslovuje především posluchače v kategorii 30+. Profil stanice je dán především její lokalitou, proto se většina diskutovaných témat týká měst a obcí v našem regionu,“ uvídí provozovatel stanice z Mławy.

autor: lukpo
Spustit audio

Související