Nový pořad s nezapomenutelnými hity 80. a 90. let na stanici 089Kult

23. říjen 2023

Posluchači mnichovské rozhlasové stanice 089Kult si mohou od září naladit každou první neděli v měsíci mezi desátou a dvanáctou hodinou nový pořad věnovaný nezapomenutelným hitům uplynulých dekád. Rozhlasovou síť Muenchen, která tento program obsahuje, lze přijímat i na omezeném území Čech v DAB+ nebo online.

Čtěte také

Kromě největších kultovních hitů z 80. a 90. let i aktuálních informací a příběhů z mnichovské metropolitní oblasti je hlavním cílem stanice vysílat ve svém programu i kulturní vrcholy. Právě pro tuto příležitost jsou vhodnými průvodci v rolích moderátorů i Monika Gruberová a Roland Hefter. V prvním dílu se stanice zaměřila na hity tzv. Italo Disco, ve druhém vydání pak vysílání opanoval Oktoberfest, největší svátek pivních fanoušků nejen v Německu, a jeho hity.

„Dlouhou dobu jsem velkým fanouškem Radia Gong 96.3 a koncept nové stanice 089Kult je podle mě skvělý. O to více mě proto těší, že jsme teď s Rolandem toho součástí a můžeme svým pořadem oživit hudbu 80. a 90. let v rádiích,“ uvedla při této příležitosti Monika Gruberová. „Každý měsíc máme na nedělní dopoledne nové téma na dvě krásné hodiny plné hudby a osobních příběhů. Každý, kdo má rád dobrou hudbu a chce zavzpomínat, je na správném místě,“ doplnil Roland Hefter.

autor: lukpo
Spustit audio

Související