Odstartuje hard rockové a metalové rádio Black Hornet, vysílat bude v síti COLOR DAB+

11. říjen 2023

Podnikatel Miroslav Pýcha chystá pro svůj rozhlasový multiplex další stanici. Spolu s Františkem Krásou připravuje ke spuštění nový projekt rádia Black Hornet. Půjde o další rockovou stanici, tentokrát však se zaměřením na tvrdší žánry, zejména metal. Pýcha už odeslal žádost na vysílací radu prostřednictvím společnosti Black Hornet Production.

Čtěte také

Pýcha využívá prostoru, který mu přináší vlastní rozhlasový multiplex COLOR DAB+ provozovaný prozatím v Praze a středních Čechách. V něm už jsou v současné době k dispozici stanice Color Music Rádio, Hey rádio, Rádio Sázava a také dvě zkušební pozice s nemoderovaným hudebním výběrem starších skladeb, které připravila další známá tvář společnosti, technik a dýdžej Jakub Melín, který se jako host objevuje i za mixážním pultem diskoték Lucerna Music Baru.

Vysílání stanice Black Hornet je v současné době ve fázi příprav. Pracuje se na webových stránkách na adrese http://bhradio.cz/, kromě distribuce v multiplexu COLOR DAB+ bude k dispozici i online stream na portálu Play.cz a v obvyklých aplikacích. Stanice Black Hornet má být vedle Hey rádia (a okrajově i Rádia Sázava) další rockovou stanicí spjatá s podnikatelem Pýchou, tentokrát však zaměřená na tvrdší žánry, jako je například metal. V DAB+ budou k dispozici i doplňkové služby.

autor: lukpo
Spustit audio

Související