Oldie Antenne spustila čtyři dekádové streamy pro fanoušky hudby 60. až 90. let

15. listopad 2023

Rozhlasová skupina Antenne Bayern neustále pracuje na upevňování svých značek nejen na poli analogového FM vysílání a digitální distribuce DAB+, ale také v obline prostředí. Začátkem října se její portfolio rozrostlo o audio streamy 60er Hits, 70er Hits, 80er Hits a 90er hits. Jak je z jejich názvu patrné, hudbě se věnují jednotlivým dekádám 20. století od 60. do 90. let.

Čtěte také

„Jen málo hitů se zapsalo jako skutečné milníky hudební historie. Zaměřili jsme se na ně a do příslušného streamu jsme zabalili jen to nejlepší z hudebních dekád, tedy 60., 70., 80. a 90. let: největší hity a skutečné skvosty... Právě to je oblíbený mix, který znají posluchači Oldie Antenne. Jsem velmi potěšen, že můžeme rozšířit naše portfolio webových streamů tak, aby zahrnovalo absolutní highlighty!“ uvedl při této příležitosti Jörg Muthsam, ředitel Oldie Antenne.

Oldie Antenne je dnes již neodmyslitelnou součástí nabídky digitálního rozhlasového vysílání DAB+ v sousedním Německu. Posluchači v Čechách ji mohou naladit přirozeným přeshraničním přesahem například jako součást druhého celoplošného multiplexu Antenne Deutschland, od letošního jara je také zařazena do sítě Sachsen K12A. S novými online rádii je nyní posluchačům Oldie Antenne k dispozici deset nepřetržitých hudebních streamů 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související