Online služba SledováníTV zpřístupnila od září klientům videotéku Starmax OD

1. září 2022

Součástí internetové platformy SledováníTV se od září stala videotéka Starmax OD. Za sto korun měsíčně zde budou mít zákazníci k dispozici přibližně tisícovku titulů a tato knihovna se má nadále rozšiřovat. V září mají k nové službě přístup všichni, od října pak první měsíc za korunu. Operátor už svým klientům nabízí přístup do knihovny Edisonline OD, FilmBox OD nebo sekci dospělých filmů pod hlavičkou 18+.

V knihovně Starmax OD jsou na výběr komedie, dramata, horory, česká klasika, pohádky i animované filmy. S týdenní periodicitou budou přibývat nové tituly. Od 1. září budou v knihovně k dispozici Twilight sága: Rozbřesk, Requiem pro panenku či Cesta Samuraje. Od 9. září pak Poslední aristokratka, Hodinářův učeň, Vlk z Wall Street nebo Lví srdce. Přístup k filmům získá zákazník přímo přes aplikaci služby SledováníTV.

„Videotéka Starmax OD doplní dvě současné VOD služby, které mohou naši zákazníci využít v naší platformě SledovaniTV využít. Spolu s Edisonline OD a FilmBox OD tak budou mít uživatelé přístup k více 1500 filmů a seriálů z české i zahraniční produkce,” uvedl při této příležitosti marketingový manažer společnosti SledovaniTV Matěj Čičák. Operátor zároveň informoval, že zákazníci získají v září bezplatný přístup mj. ke stanici Love Nature 4K.

autor: lukpo
Spustit audio

Související