Placená televize HBO detaily finále seriálu Hra o trůny tají, příliš nenaznačují ani programové plány

8. březen 2019

Kromě premiéry závěrečné řady kultovní fantasy uvede prémiový kanál například i český snímek Úsměvy smutných mužů nebo dvoudílný dokument Leaving Neverland týkající se sexuálního zneužívání zpěvákem Michaelem Jacksonem.

Placená televize HBO, která působí v lokalizované podobě také v České republice a na Slovensku, detaily ohledně závěrečné řady velkolepého fantasy seriálu Hra o trůny tají. Z programových plánů, které společnost HBO Europe poskytla novinářům ve čtvrtek, se zájemce nedozví o ději vůbec nic. V tuto chvíli je jasné pouze to, že úvodní díl osmé série bude mít stejně jako druhá část šedesát minut, třetí pak bude ještě o dvacet minut delší. Světová premiéra poběží klasicky v pondělí ráno ve 3:00, standardní vysílání tentýž den ve 20.00.

Ke změně nedochází ani ve znění Hry o trůny. Seriál bude uveden v originále s českými titulky, doporučená přístupnost je vzhledem k charakteru děje od 18 let. HBO nicméně prozradilo další novinky, na které se mohou jeho předplatitelé v dubnu těšit. Z těch nejatraktivnějších titulů půjde o český snímek Úsměvy smutných mužů (21. dubna), sedmou řadu amerického seriálu Viceprezidentka (1. dubna) a nasazen bude i kontroverzní dokument Leaving Neverland týkající se údajného sexuálního obtěžování dvou chlapců někdejším králem popu Michaelem Jacksonem (10. a 11. dubna, 20.00). Ve videotéce HBO GO byly oba díly uvedeny již dnes.

autor: lukpo
Spustit audio

Související