Slovenská JOJ si registrovala ochrannou známku Šport, loni nevyloučila spuštění nového televizního kanálu

31. březen 2021

Slovenský úřad průmyslového vlastnictví zaevidoval 26. března do své databáze novou ochrannou známku Šport patřící majiteli komerční televize JOJ, a to ve dvou provedeních. Stejný vysílatel navíc loni nevyloučil, že by mohl spustit vlastní sportovní kanál.

„JOJ Group získala výhradní vysílací práva na Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF pro území Slovenské republiky, a to již od roku 2024 do roku 2028. Diváci tak budou moci fandit svým hokejistům na obrazovkách už během šampionátu v sousedním Česku v roce 2024. Práva na vysílání má JOJ Group k dispozici pro všechny typy streamů na všech dostupných platformách pro území Slovenska jako jediný televizní vysílatel,“ uvedla loni v říjnu mluvčí TV JOJ Miroslava Klempová.

Slovenská televize JOJ si registrovala ochrannou známku Šport

Klempová ve stejnou dobu také uvedla, že slovenští diváci budou moci fandit u obrazovek televizí JOJ Group Petře Vlhová ve světovém poháru v alpském lyžování (od sezóny 2021/22), sprinterovi Janovi Volkovi a dalším tamním sportovcům na světových akcích. Ve stejnou dobu navíc mediální skupina nevyloučila, že by mohla spustit vlastní sportovní kanál. Informaci přinesl například portál Mediaboom.sk. Ochrannou známku Šport si nyní TV JOJ registruje ve dvou provedeních.

autor: lukpo
Spustit audio

Související