Streamingová služba AMC+ může do budoucna zamířit i do set-top boxů

24. říjen 2022

Implementace online videoték do set-top boxů operátorů placené televize je trend, který známe nejen ze zahraničí, ale v posledních měsících i z České republiky. Nejrozšířenějším případem v tomto směru je služba HBO Max. Vlastní řešení má připravené pro svou novou online platformu i provozovatel kanálů AMC. V Česku však zatím službu AMC+ nenabízí.

Čtěte také

Vodafone TV začlenila do své televizní nabídky AMC+, prémiovou službu od společnosti AMC Networks, v uplynulých měsících ve Španělsku. Předplatitelé platformy si tak mohou užít celý katalog AMC+ přímo v prostředí set-top boxu operátora. K dispozici jsou kritikou oceňovaná dramata, mysteriózní tituly, kriminální seriály, komedie, horory i množství dalších titulů všech žánrů. Významné expanze do Evropy se má dočkat AMC+ příští rok.

Zákazníci španělského Vodafonu, kteří si sjednali televizní službu nabízenou operátorem, si mohou od léta letošního roku sjednat novou službu za 3,99 € měsíčně, tedy necelých 100 korun. Předplatitelé ve službě najdou například také nejnovější tituly jako The Walking Dead: Origins, Kin, 61st Street, Firebite nebo Ultra City Smiths. K dispozici bude i finská komedie Mister8; Trom, nordic noir natočená na Faerských ostrovech; nebo francouzský In Therapy.

V nadcházejících měsících uvede AMC+ premiéru široké škály prémiových původních sérií, jako je „Mayfair Witches“, což je nová franšíza založená na románech Anne Riceové (autorka Interview s upírem) a nový obsah z univerza seriálu The Walking Dead (Živí mrtví), stejně jako očekávanou antologickou sérii Tales of the Walking Dead (Příběhy Živých mrtvých). V Česku nabízí Vodafone touto cestou přístup také k Netflixu nebo Prime Video.

autor: lukpo
Spustit audio

Související