Streamingová služba OurConcerts.live prošla změnami, představila se v nové podobě

25. únor 2021

Streamingová služba OurConcerts.live, která nabízí on-line přenosy koncertu, baletu nebo třeba divadelních vystoupení, představila novou podobu své grafické prezentace a také logo, jenž je nyní zkratkou všech počátečních písmen. Přístup ke službě je i z České republiky.

On-line platformu OurConcerts.live ocení v době pandemie její zákazníci dvojnásob. Najdou zde přístup k řadě koncertů, divadelních a tanečních představení nebo opery. OurConcerts.live se představuje jako služba, která spolupracuje s umělci a organizacemi na vývoji a implementaci vysoké kvality přenosů. Služba se také postará o organizační věci týkající se prodeje vstupenek – nabízí vlastní platební systém a rozhraní pro návštěvníky jednotlivých on-line akcí. Organizátor si může vybrat i formu předplatného.

OurConcerts.live tak není pouze samotným prostorem pro umělce, ale de facto kompletním řešením řady kulturních akcí. Součástí služby je tak pochopitelně i zajištění produkce a streamování jednotlivých koncertů a představení. Klient si může zadat požadavek v jaké kvalitě má být divákům dostupný audio a video stream. OurConcerts.live nabízí možnost doplnění přenosů i o grafické prvky. Služba má mimo jiné i vlastní aplikaci pro multimediální centrum Apple TV, kde jsou však vyžadovány přihlašovací údaje – jméno a heslo.

autor: lukpo
Spustit audio

Související