T-Mobile TV představila vánoční nabídku, diváci dostanou programy a filmy navíc

1. prosinec 2022

Společnost T-Mobile podobně jako i další operátoři na českém trhu nabídne poslední měsíc roku 2022 tradičně nabídku kanálů navíc pro zákazníky s vyššími tarify. Klienti budou mít navíc přístup také k nabídce Videotéky s nabídkou filmů všech žánrů kromě obsahu pro dospělé. Na konci třetího kvartálu letošního roku měl operátor cca. 230 tisíc platících klientů.

Čtěte také

Již poněkolikáté jsou Vánoce u T-Mobile spojené s adventním kalendářem, který bude aktivní od 1. do 24. prosince přímo v aplikaci Můj T-Mobile. Každý den zde bude na zákazníky čekat odměna, přičemž chybět nebudou slevy na zážitky, ubytování, tradiční dárky jako hračky nebo knihy, ale i digitální zábava a praktické tipy.

Zákazníky T-Mobile TV čeká i letos speciální vánoční dárek, a to v podobě dočasně rozšířené nabídky kanálů. Řada televizních stanic z vyšších tarifů bude na celý prosinec dostupná i tarifům S, M a L, kde se běžně nenacházejí. Celý prosinec tak bude nabitý filmy, seriály, hudbou, dokumenty, prémiovým sportem i dětskými pořady.

Zákazníci s nejvyšším tarifem XL pak získají jako dárek přístup do Videotéky na měsíc prosinec zdarma. Na všechny čeká ještě další překvapení – v jednom z okének v adventním kalendáři najdou kulisu praskajícího krbu do televize ve dvou verzích – buď se zvukem praskajícího ohně, případně s vánočními koledami.

autor: lukpo
Spustit audio

Související