Televize Nova bude pokračovat v natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě, dostupný bude pouze on-line

8. červen 2021

Mediální skupina Nova se rozhodla k riskantnímu kroku. Poté, co oznámila konec svého nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, toto rozhodnutí zvrátila. Nadále bude v jeho natáčení pokračovat, nové díly však uvede pouze on-line.

Mediální skupina Nova pokračuje ve vytyčeném strategickém cíli, kterým je v horizontu pěti let dosáhnout milník jednoho milionu předplatitelů pro videoportál Voyo. Dalším ze strategických rozhodnutí je proto nabídka nových dílů Ordinace v růžové zahradě 2 pouze na této platformě. Pro pokračování seriálu se Nova rozhodla dle tiskové zprávy po „vlně tsunami ze strany fanoušků“.

„Streamovací platformy jsou budoucností. Zejména poslední rok a půl jednoznačně ukázal, že jsou naprosto rovnocennou alternativou k vysílání lineární televize. To, že si Nova jako svou vlajkovou loď v tomto směru zvolila právě Ordinaci, je z mého pohledu logické. Za téměř šestnáct let na televizních obrazovkách se stala kultem, který u nás nemá srovnání,“ uvedla kreativní producentka seriálu Simona Matásková.

autor: lukpo
Spustit audio

Související