Televize Seznam vstoupila se svým obsahem na další klíčovou platformu

6. listopad 2019

Obsah celoplošné stanice z multiplexu 3 je nově k dispozici pro Apple TV. Uživatel se může v aplikaci jednoduše pohybovat pomocí dálkového ovladače s dotykovou plochou.

Společnost Seznam.cz zprovoznila ve druhé polovině října portál Televize Seznam na další klíčové platformě. Nově ho mohou využívat i uživatelé Apple TV. Streamingová platforma Applu nabízela doposud pouze přístup k portálu Stream.cz, kterou Seznam na všech zařízeních postupně utlumil. Televize Seznam nabízí obsah nejen z vysílání stejnojmenného celoplošného programu dostupného v multiplexu 3, ale i dalších spřízněných služeb.

Na úvodní obrazovce najdou diváci v menu položky Doporučené, Zpravodajství, Zábava, Sport a Pohádky. Zajímavostí je, že v úvodním menu není k dispozici volba Nastavení, kde by si uživatel vybral k dispozici obrazovou kvalitu. Tu si zvolí Apple TV sama podle kvalitní internetového připojení. Jednoduchý přehrávač obsahuje u každého videa prakticky pouze časovou lištu, po níž se pohybuje uživatel jednoduše s dálkovým ovladačem.

autor: lukpo
Spustit audio

Související