V Německu odstartoval další e-shop s digitálními rádii, podporuje ho tamní hlavní propagátor DAB+

5. únor 2021

Organizace Digitalradio Deutschland oznámila spuštění nového e-shopu s DAB+ přijímači v tiskové zprávě. Jeho uvedení doprovází slevy na vybraná rádia. V loňském roce se v Německu prodal více než půl druhý milion digitálních přijímačů.

Specializovaný e-shop zaměřený výhradně na prodej digitálních rádií DAB+ spustila na adrese www.dabplus.store společnost Teleropa. Na rozdíl od ostatních internetových obchodů tohoto typu je nováček zastřešen přímo organizací Digitalradio Office Deutschland, které provozuje i informační web www.dabplus.de. V internetovém obchodě mohou zájemci najít řadu produktů známých značek a výrobců – od základních modelů až po náročnější typy. Spuštění vlastního e-shopu souvisí s rostoucím zájmem Němců o DAB+.

Nový e-shop chce umožnit svým návštěvníkům snadnou orientaci a širokou škálu platebních metod a způsobů doručení zboží. Výhodou webu je také responzivní desing, takže lze ke stránkám přistupovat pohodlně například z mobilního telefonu. Nákupní portál se uživateli automaticky přizpůsobí na velikost displeje jeho zařízení. V rámci zahajovacího provozu e-shopu byla řada přijímačů zlevněna, takže je mohou zájemci sehnat za výhodnější cenu, než je obvyklé. V loňském roce se v Německu prodal více než 1,6 milionů rádií DAB+.

autor: lukpo
Spustit audio

Související