Z nabídky bezplatných kanálů Rakuten TV zmizela další stanice z rodiny Stingray

20. červen 2022

Hudební fanoušky příliš nepotěšil krok provozovatele japonské online platformy Rakuten TV, která působí také v České republice. Po stanici Stingray Classica zmizela z nabídky další televize z této mediální rodiny. Od června už zájemci v programovém rastru nenajdou ani tematický hudební stream Stingray Hot Country.

Jak z názvu hudebního programu vyplývá, Stingray Hot Country potěšil výhradně milovníky americké country i dalších interpretů tohoto žánru. V této souvislosti je třeba se zamyslet nad tím, zdali by některý ze subjektu na trhu nezvedl hozenou rukavici v podobě absence tohoto žánrového programu. Stanici pod názvem Country no.1 provozovatel v minulosti majitel Šlágr TV, který však se značkou nakládal macešsky a své diváky postupně odrazoval.

V nabídce Rakuten TV je řada hudebních programů. Stanice Stingray doplňuje další známá značka – Qwest. Pro hudební fanoušky má tak Rakuten TV stále co nabídnout. Služba před několika dny oznámila spolupráci s multimediální platformou Plex, o níž také velmi často na našem webu píšeme. Plex začal nabízet svým uživatelům desítky stanic právě z nabídky Rakuten TV. Spolupráce ale bohužel pro místního diváka nezahrnuje zatím český trh.

autor: lukpo
Spustit audio

Související