Ze satelitu Astra 3B vysílá nově i nejposlouchanější slovenské rádio Expres

25. březen 2022

Slovenská komerční rozhlasová stanice Rádio Expres, která je nejposlouchanější značkou na tamním trhu, je nově k dispozici na satelitu Astra 3B, pozice 23,5 stupně východně. Program je k dispozici bez kódování ve třech regionálních verzích v multiplexu společnosti Towercom.

Nabídka slovenských rozhlasových stanic, která je k dispozici prostřednictvím satelitu Astra 3B, kde svou programovou nabídku poskytuje i operátor Skylink, je velmi bohatá. Kromě okruhů veřejnoprávního Rozhlasu a televize Slovenska (RTVS) jsou zde dále k dispozici Rádio Jemné, Rádio Lumen, Europa 2, Fun rádio a Rádio Vlna. Rádio Expres je k dispozici ve třech regionálních verzích – západ, sever a východ.

Kromě FM vysílání, kabelových sítí nebo satelitní distribuce je stanice k dispozici také prostřednictvím vlastní mobilní aplikace pro systémy Android a iOS. Posluchači mohou díky ní nejen samotné vysílání přijímat, ale také se do něho zapojit. „Hlasuj pro svou oblíbenou skladbu, vytvářej playlisty, poslouchej archiv pořadů a zpravodajství a nenech si ujít žádnou novinku z webu a našich sociálních sítí,“ láká tým rádia.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 12363/V, SR 29500, FEC 3/4, norma DVB-S2/8PSK, kódování žádné (FTA)

autor: lukpo
Spustit audio

Související