Zoner Underground Network nově jako ZUN rádio, nadále vysílá v DAB+ multiplexu Teleko

9. srpen 2022

Příbramská společnost Teleko digital provedla o uplynulém víkendu na přání provozovatele rozhlasové stanice Zoner Underground Network změnu z dosavadního názvu Z U N na ZUN rádio. Pod tímto názvem se bude nyní program identifikovat i při komunikaci navenek. Změna už byla provedena také na webových stránkách.

Logo rozhlasové stanice ZUN rádio

Na straně provozovatele stanice je úprava názvu čistě pragmatickým krokem. Označení Zoner Underground Network souviselo při startu stanice s výrobcem známého grafického softwaru, které označovalo partnerství s danou firmou. ZUN rádio je z pohledu posluchače lepší, název je lépe zapamatovatelný. Zároveň došlo k úpravě samotného loga, které je již také nositelem nového názvu. Na distribuci programu se vůbec nic nezměnilo.

ZUN rádio je jako sedmá rozhlasová stanice k dispozici v DAB+ multiplexu operátora Teleko digital, a to na všech jeho DAB+ vysílačích. O tom, jak je možné program přijímat, informuje naše stálá příloha, kterou spravuje dlouholetý spolupracovník redakce Karel Mikuláštík. Kromě DAB+ je program k dispozici také online. ZUN rádio hraje žánry jako nu-disco, soulful house, garage, jackin house, deep house, tech house, funk, soul a acid jazz.

autor: lukpo
Spustit audio

Související