Herní kanál Gametoon by mohl zařadit další operátor, v Kuki rozhodnou o jeho osudu zákazníci

5. květen 2022

Na pozici programové ochutnávky testuje tento měsíc televize Kuki herní kanál Gametoon ve vysokém rozlišení. Stanice doposud není k dispozici v nabídce služby a operátor využívá promo období ke zjištění, zdali by zákazníci měli o program tohoto typu zájem. Kuki je v nabídce ochutnávkových programů, které nejsou její běžnou součástí, unikátní.

Čtěte také

„Zkušebním zařazením TV kanálu Gametoon chceme otestovat zájem o podobný typ televizního obsahu v Kuki. Esport je celosvětově na vzestupu, proto považujeme za vhodné zařadit tento kanál do naší nabídky. Užijí si ho gameří a fanoušci hraní her, ale může být zajímavým zpestřením i pro ty, kteří do světa gamingu zatím nepronikli,” vysvětlil Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki. Stanice je k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu.

Kuki není prvním operátorem, která má Gametoon v nabídce. Loni se stala stanice také součástí O2 TV, služba však tento program nabízí pouze ve standardní kvalitě. Gametoon HD je pak i součástí streamingové služby FilmBox+, kde jsou k dispozici i další kanály společnosti SPI International/FilmBox. Přímým konkurentem tohoto programu je například Ginx TV, kterou nabízí O2 TV ve vysokém a T-Mobile TV ve standardním rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související