Operátor Skylink přidal do své videotéky seriál Na mušce a další tituly z kanálů AMC

14. prosinec 2021

Společnost AMC Networks International a společnost M7 Group uzavřely dohodu pro čtyři trhy včetně České republiky a Slovenska týkající se rozšíření titulů dostupných prostřednictvím nelineárního vysílání. V případě dvou jmenovaných trhů jde tedy o online platformu Skylink Live TV.

Předplatitelé Skylinku se mohou těšit například na sérii Fear the Walking Dead a seriál Killing Eve, který sleduje boj mezi dvěma posedlými ženami, jež ztvárnily oceněné herečky Sarah Oh a Jodie Comer. Tuzemská stanice HBO tento seriál vysílala pod názvem Na mušce, v minulosti byl k dispozici i v její videotéce HBO GO. V archivu videotéky Skylink Live TV se objevily i nové kategorie Spektrum a TV Paprika.

Čtěte také

„Jsme velmi potěšeni pokračováním a dalším posilováním našeho dlouhodobého partnerství na středoevropských trzích. Nová dohoda poskytuje našim předplatitelům ještě více atraktivního a diverzifikovaného obsahu AMCNI ve všech žánrech, čímž posiluje naše nabídky na vyžádání. Těšíme se na plodnou spolupráci v nadcházejících letech,“ uvedl Stefano Colombo, viceprezident pro obsah ve společnosti M7.

„Naším cílem bylo vždy poskytovat publiku exkluzivní a uznávaný obsah. Jsme vděční, že máme partnera, jako je M7 Group, se kterým tato výrazně obohacená dohoda o videu na vyžádání přinese zákazníkům M7 ve střední Evropě v nadcházejících letech širší výběr prémiové zábavy na vyžádání.“ Levente Málnay, výkonný viceprezident ve společnosti AMC Networks International.

autor: lukpo
Spustit audio

Související