Zpravodajská televize JOJ 24 odstartuje během několika týdnů, objeví se v DVB-T i na satelitu Astra

19. září 2022

Nový slovenský zpravodajský kanál JOJ 24 pokryje svým signálem všechny klíčové televizní platformy včetně nabídky bezplatného pozemního vysílání DVB-T. Její signál tedy bude možné zachytit přeshraničně například i na Moravě a ve Slezsku díky kótám operátora Towercom. Konkurenční TA3 je v pozemním signálu kódována.

Čtěte také

Televize JOJ 24 bude vysílat zejména zpravodajské pořady, ale nabídne i publicistiku a politickou diskusi. Stanice vzniká pod vedením ředitele zpravodajství a programu Rolandem Kubinou. Šéfredaktorem televize se stal dlouholetý redaktor a moderátor televize JOJ Dárius Haraksin. Na moderátorských židlích uvidí diváci například Hanu Zavřelovou Gallovou, Adama Zavřela, Petra Petruse nebo Marii Ľvédyovou. 

„Zpravodajská stanice je náš dlouhodobý projekt, na jehož vývoji jsme pracovaly měsíce. Teď mohu říci, že jsem nadmíru spokojen s verzí, kterou divákům nabízíme a věříme, že budeme jejich první volbou v poskytování komplexních, spolehlivých a vždy ověřených zpravodajských informací,“ uvedl při této příležitosti Roland Kubina, ředitel zpravodajství a programu TV JOJ. Stanice bude k dispozici i na satelitu, mj. u operátora Skylink.

Filozofií zpravodajské televize JOJ 24 je podle jejího vedení nabídnout divákům objektivní zpravodajství z ověřených zdrojů. V programové struktuře JOJ 24 se se Zprávami 24 budou střídat další pravidelné relace. Během celého dne nabídne stanice divákům aktuální zpravodajství a živé pokrytí tiskových konferencí a politických a společenských událostí. Novinkou budou denní Události v 17:00 a Události ve 22:00.

autor: lukpo
Spustit audio

Související