Zpravodajský kanál JOJ 24 odstartuje na podzim, TV JOJ jeho spuštěním oslaví dvacáté narozeniny

22. srpen 2022

Skupina JOJ Media House plánuje spustit zpravodajský kanál JOJ 24 jako dárek ke dvacátým narozeninám slovenské celoplošné televize JOJ. Na sociální síti Facebook to ve čtvrtek 18. srpna uvedl generální ředitel Marcel Grega. Ve slovenském mediálním prostoru tento projekt doplní nekódovanou veřejnoprávní stanici RTVS 24 a komerční TA3.

Čtěte také

„Televize JOJ tento podzim završí oslavy 20. výročí na slovenském trhu spuštěním nové televize věnované zpravodajskému vysílání, ze kterého vzešel úspěch TV JOJ tak, jak ji znáte. Známý příběh košické TV Naša a následný přerod do celostátní sítě regionálních televizí pod logem TV Global se staly základem pro nejširší tým regionálních redaktorů na Slovensku,“ zavzpomínal na sociální síti Facebook generální ředitel TV JOJ.

Proč právě TV JOJ a celoplošný zpravodajský kanál? „Dnes nám vůbec největší redakční zázemí umožňuje představit plnohodnotnou slovenskou zpravodajskou televizi, o které jsme v JOJce začali diskutovat už před lety. Jsem hrdý, že po dlouhodobých poctivých přípravách se právě v době našich kulatých narozenin stane televize JOJ 24 realitou, přičemž své vysílání odstartuje z nového zpravodajského studia již zanedlouho,“ doplnil.

autor: lukpo
Spustit audio

Související